2009.06.02.
20:19

Írta: Pók

Index: a Simpson család a gyerekrákmaffia előretolt bástyája!!!

Simpsonék cigire nevelik a gyerekeket? – kérdezi már címében a cikk, és idéz két amerikai kutatót, akik szerint:

"a kamaszok mellett a 3-6 évesek a legveszélyeztetettebb korosztály, akik már megértik ezeket az utalásokat és emlékeznek is a rajzfilmekben és a reklámokban látott cigarettahirdetésekre. A sorozatban például egy, az 1950-es évek óta nem létező cigimárka, a Laramie - melynek kabbalafigurája [sic!], Menthol Moose a Camel karakterének paródiája - bukkan fel folyamatosan, például egy gyermekszépségverseny támogatójaként." 

A "kabalafigura" szó két bével való írása nyilvánvaló összeesküvésre utal (a zsidó világuralmi törekvéseken kívül arra is, hogy az Index szándékosan és tudatosan nem alkalmaz korrektort), de sokkal érdekesebb maga a vád. Szóval a 3-6 évesekre rossz hatással van a Simpsons.

Hát én tudok mondani durvábbakat is.

Pl. egyre több jól látható(!) nemi(!!!) közösülést(!!!!) mutatnak pornófilmekben, és ez rendkívül rossz hatással van a 2-3 éves korosztály pszichoszexuális fejlődésére.

Aztán. A mai gépkocsik gyakran akár 200 km/h sebességre is képesek, és a 6-8 hónapos sofőrök számára ez a sebesség rendkívül veszélyes, a fejletlen reflexeik miatt.

De ez semmi. A csatornafedeleken található lyukak mérete rendkívül veszedelmes a firssen megtermékenyített petesejtek számára: ha egy zigóta az utcán sétálva csatornafedélre téved, kis méreténél fogva simán beleeshet a kanálisba, és elhalálozhat!

Gyengébbek kedvéért: a Simpson család nem gyerekeknek szól. Pedig rajzfilm. Oszt mégsem. Van ilyen. 

komment

süti beállítások módosítása